Usluge

ŠTA VAM NUDIMO?

Kao što stoji u opisu delatnosti, osnovna delatnost EPROM ELECTRONIC-a je popravka i prodaja elektronskih aparata za široku upotrebu.

PRODAJA FISKALNIH REGISTAR KASA

U ponudi imamo fiskalne registar kase raznih brendova (SHARP, ComTrade, HCP, Iskra...). Javite se i obezbedićemo vam vrlo povoljne cene uz garanciju!

SERVIS FISKALNIH REGISTAR KASA

Jedna od naših osnovnih delatnosti je i servisiranje fiskalnih registar kasa svih brendova. Mi rešavamo sve vaše probleme sa kasama!

PRODAJA I INSTALACIJA POSLOVNIH SOFTVERA

Najnovije verzije poslovnih softvera za trgovinu i ugostiteljstvo (Logik, eBar, Petcom...)

SERVIS SVIH VRSTA TV APARATA

Za nas nema nepopravljivih aparata! Donesite vam vaš neispravan TV, a mi vam ga vraćamo servisiranog u ispravnom stanju!

BAŽDARENJE DIGITALNIH VAGA

Vage se koriste u brojnim delatnostima u trgovini, proizvodnji, laboratorijima, skladištima, transportu,industriji...Za vas radimo uslugu baždarenja digitalnih vaga.

PRODAJA TERMO ROLNI

Velika ponuda termo i ading rolni za fiskalne registar kase, štampace i bankomate.

OTVORENI SMO ZA SVAKI DOGOVOR U VEZI NAŠIH PROIZVODA I USLUGA!

JAVITE SE ODMAH!

NAŠI KLIJENTI I PARTNERI

Svesni smo da klijenti za svoj novac žele najbolje i svakoga dana maksimalno se trudimo da im to omogućimo. To su prepoznali naši poslovni partneri i klijenti i zato imaju samo reči hvale za nas.

 • G-din Denčić je jedan od naših najboljih partnera, sa kojim je uvek lako dogovoriti se i sarađivati. Njegova kompanija EPROM ELECTRONIC je jedan od najboljih promotera naših brendova.

  Zuhra Vukas | Menadžer prodaje DIGITRON IST d.o.o.
 • EPROM ELECTRONIC nam dugi niz godina prodaje i održava fiskalne kase, prezadovoljni smo saradnjom. Kase rade odlično, a servisiranje odrađuju jako brzo. Sve pohvale!

  Miloš Stojanović
  Kalu trade d.o.o.
 • Najbolji i najbrži TV servis u Kaluđerici! TV su mi popravili za 1 dan! Bravo majstori!

  Petar Anđelković